Dankort + VISA/Dankort Mastercard MobilePay

Lille spejl på væggen der

oprettet d.

Lille spejl på væggen der

VIL ELSKER SPEJLE ! 

Vi ELSKER spejle. Dem der er lange, de der er korte, de runde og de ovale. Spejle med lys, front & baggrundsbelysning, Spejle med touch & farveskift. Spejle som møbler. 

Spejle giver rummet personlighed. En udsmykning som rammer det smukke spejlbillede af dig, din familie eller gæster. Skab dit eget fede look og stemning. Der er den traditionelle finish med klart glas men også modeller hvor der er en duchet overflade. Hvert spejl med sin helt unikke karakter. Mange af spejlene kan stå "alene", men der er også flere modeller, der bestemt tåler at blive sat sammen i klynger. Det gør kun spejlbilledet endnu mere spændende & smukt. 

I vores sortiment forhandler vi spejle fra nordic-bad. Alle deres spejle er proceredet i Østen. Spejlene fås med mange funktioner, designs og størrelser. Der er lagt vægt på at kunne produceret og levere et budget spejl, der lever op til funtioner og anvendelighed.

Vi forhandler også spejle fra danske JN Bech. Spejle som er produceret i Danmark med vægt på håndværk og finesser. I vores udvalg er serien Semplicita som er stadard runde spejle med backlight i 4000K. Runde spejle er et stort hit i indretning og kan benyttes dekorativt og naturligvis funktionelt i mange af husets rum. Der er mulighed for at tilkøbe dæmpbare funktioner for at kunne justerer på lyset, når og hvis, der skal skabes stemning med lyset.

Som en nyhed har vi også serien "Eclipse" i programmet. Et spejl der er meget mere end blot et spejl. Et kunstværk på væggen hvor 2 spejle er sammensat. Som kunde bestemmer du selv placeringen af det "lille" spejl. Smukt i bl.a. badeværelset. Spejlet med med backlight og den sandblæste ramme giver også lys i rammen rundt spejlet. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar