Fokus på kvalitet
Professionel rådgivning
Gratis fragt til pakkeshop
1-3 dages levering

Persondatapolitik

I det følgende redegøres der for, hvordan DeCo House anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside.

Indsamlig af personlige oplysninger

Vi vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din adresse og lignende identifikationsoplysninger.

 

Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i 5 år jvf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger videregives ikke til tredjepart. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysninger transmitteres ikke krypteret, ligesom de heller ikke opbevares krypteret.

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:


Gennemførelse af ordre i vores webshop 
 

  • Fremsendelse af ordrebekræftelse
  • Fremsendelse af vare
  • Reklamationer
  • Returnering



Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordre i vores webshop 

Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling
Returnering. Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med reglerne.

Nyhedsbreve & markedsføring
 

  • Nyhedsbreve (Her benytter vi Ubivox og henviser til deres egen hjemmeside omkring politikker - læs mere her
  • Markedsføring af vores produkter (Her benytter vi Sleeknote og henviser til deres egen hjemmeside omkring politikker - læs mere her
  • Særlige tilbud


Vi gør opmærksom på, nyhedsbreve/kampagne, fremsendes til alle der oprettes på DeCo House.  

Enhver modtager kan til ehver tid framelde sig såfremt man ikke ønsker at modtage nyhedsbrev/kampagner.  
Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til egne sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine oplysninger.

Adgang til dine oplysninger.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor. 

Links til andre websites.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

Ændring af oplysninger eller frameldning af tjenester, mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os . Du kan også skrive til os på følgende adresse:

DeCo House

Hinnumvej 7

Hinnum 

7200 Grindsted