Dankort + VISA/Dankort Mastercard MobilePay

Om os

Vi kan ikke leve uden lys og vi krydrer det med lækre spejle og interiør. 

Er du på jagt efter belysning, så finder du lys til alle husets rum – både ude og inde. 

 

Vi er rigtig stærke i spots og har her et stort udvalg af indbygningsspot både til inde og udendørs brug. Vores spots er både med og uden lyskilder. Indbygningsspot bruges ofte som grundbelysning og det kan være svært at beslutte hvad man skal købe. 

En indbygningsspot er ikke bare en spot og der findes rigtig mange modeller. Vi spørger gerne ind til dit behov sådan at du køber den der passer bedst. Du har jo ikke brug for en spot der kan roterer 360gr hvis lyset kun skal kunne lyse "nedad". Det er en fælde man nemt kan falde i når man beslutter sig og man får enten købt for lidt eller for meget. 

Vores erfaring og viden deler vi især med en del nybyggere og naturligvis også med dem der renoverer. Du kan trygt dele dit projekt med os.

Vores lampesortiment rummer tidens trends! Vi favner bredt og har flere forskellige brands i vores sortiment.

Materialer som trendy concrete (cement), messing, metal & træ. Vi søger inspiration på messer i ind og udland. Vi har altid lidt mere end det vi viser i shoppen og hvis du syntes der mangler et eller andet, så del det med os. 

Til badeværelser, entreer, stuer, køkkener - alle rum & i dag er alt muligt og nogle valg er mere modige end andre. 

Et helt "simpelt" og alligevel klassisk valg til bad & entre er modellerne fra danske JN Bech, SIMPLY, CIRCULO, JOHAN & ODA. Til køkkenet, stuen, soveværelset , ja du bestemmer selv, har vi lamper fra europæiske leverandører, danske mærker og svenske PR Home.  VI plukker selv ud og syntes at vi rammer bredt til enhver smag 

Vi elsker spejle ! funktionelle spejle men også dekorative spejle.

Spejle kan fuldende et rum & gøre oplevelsen af rummet helt anderledes. Trenden med at bruge spejle til indretning har inden ende og vi har spejle til alle budgetter.

Hvis du ønsker et spejl på speciel mål og i en form som du selv tegner, så kan vi levere dette gennem vores samarbejde med danske JN Bech. Spejlene fra JN Bech produceres i Danmark og der er garanti for kvalitets håndværk gennem mange generationer. Shoppen har også et stort udvalg af meget smukke løsninger fra, også danske, Cassøe. Deres spejle bliver produceret i Østen, hvor kun de største producenter får lov til at leverer. 

I vores sortiment er også spejle fra nordic bad. Igen et meget bredt udvalg hvor spejlene har mange funktioner. Sidst men ikke mindst vil der også altid være "mode-spejle" fra f.eks. danske House Doctor. 

Vi vil så gerne gøre en forskel og hos os går vi ikke ned på den gode service. Klar til at gå på opdagelse?

Tag en tur gennem DecoHouse og se hvad vi har samlet til husets rum både inde og ude!