Dankort + VISA/Dankort Mastercard MobilePay

Nybyggeri

oprettet d.

Nybyggeri

Michael fra Billund gjorde sig flere grundige overvejelser i valg af belysning, da familien i 2020 opførte nyt hus i Billund.

 

Vigtigst var lysets funktioner og anvendelighed i forskellige situationer. 

 

Som grundbelysning blev PUNTO54 anvendt. Dette for at få en spot med stor funtionelt fleksibilitet. Indbygningsspotten, Punto 54, kan ikke alene vinkle lyskeglen 90º, men selve lampehuset kan også roterer 360º. Spottens kelvin er dæmpbar, hvilket er perfekt når man i situationer har brug for hvidt lys, som f.eks. ved rengøring. Ved andre lejligjheder kan kelvin dæmpes og lyset gøres mere "gulhvidt" og hyggeligt. Spotten er installeret i alle husets rum, entre, baggrund, værelser, soveværelser, badeværelser, køkken, alrum og stue. 

 

I husets garage er monteret 6060 fjeder paneler. Ideelt som grundbelysning. Flere og flere anvender den lukkede garange som familiens hobbyrum. Rummet har mange funktioner og er måske foruden "bare" at være garage også husets fitness rum, værksted for kreative projekter, gildesal, festlokal osv osv. Vores paneler fås i flere størrelser og med flere forskellige funktioner. I dette projekt blev der anvendt 6060 fjeder paneler, men man kan også vælge 3030 paneler som altså kun fylder det halve, 30 gange 30 cm. Alternativt har vi også paneler der måler 30 gange 120 cm og som sidste ankomne nyhed, et slim panel. Alle paneler fås i dæmpbare og ikke dæmpbare løsninger. 

 

I husets ”ude-rum” er anvendt PUNTO GU10 Outdoor i udhæng og langs indgangsparti er opsat vores Have pullert Jardin med E27 sokkel.

 

Udendørs belysning er ikke alene dekorativt og funktionelt, når man selv og ens gæster bevæger sig omkring huset i mørke. Lyset er også præventivt, da det er dokumenteret at ubudne gæster ikke bryder sig om at arbejde i lys. Flere forsikringsselskaber opfordre til udendørs belysning.

 

Står DU med nybyggeri eller renovering, så tag en snak med os. Vi er behjælpelige med et forslag til lysplacering, valg af lys, interiør og living. Vi er rigtig dygtige til lys, men elsker at gøre rummet færdigt. Derfor finder du også spejle, akustikpaneler og små møbler i vores sortiment. 

 

FÅ VORES GODE RÅD GANSKE GRATIS

 

Vi giver en ærlig og professionel vejledning i dit valg.

 

Kontakt os på

Tlf. 42582006

info@decohouse.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar