Dankort + VISA/Dankort Mastercard MobilePay

Hvad er en spot

oprettet d.

Hvad er en spot

Hvad er en spot?

Har du stået i en situation med f.eks. din elektriker eller husbyggeri firma, hvor de nævner ordet spot og du har tænkt hvad mener de?

Så er du ikke alene.

Ordet spot bruges i flæng og i flere sammenhænge.

Ordet spot kan bruge omkring en pære, ofte en GU10 pære. Da pæren ofte monteres i indbygningsspot, kalder man dem for GU10 spots.

Ordet bruges også omkring indbygningsspot og downlights. En lampe som er indbygget i lofter over alt i boligen. I en hurtig vending siger man spot. Det er en lampe det bygges ind i et loft og i lampen er ofte monteret en GU10 lyskilde. Altså dobbelt op på spot.

Flere vil også bruge ordet spot omkring påbygningsspot. En lampe som bygges på lofter og en lampe der ligesom f.eks. indbygningsspot oftest indeholder en GU10 lyskilde.

Spot er også en indbygningsspot med integreret lyskilde. Her sidder lyskilden allerede monteret i lampen og lampen kan have forskellige funktioner. Det kan være et lampehoved der kan rotere 360 grader eller kippes 90 grader. Et stort brand inden for indbygningsspot med integreret lyskilde er det kendte mærke SG, men vores udvalg, Punto 54 og Punto Grafit leverer bestemt lige så høj kvalitet som SG. En fordel ved vores brand, Punto, er prisen. Det er budgetvenligt og du skal ikke betale for meget.

Spot ordet er langt fra ”udtømt” og vi bruger også ordet i flæng om lamper monteret i lysskinner samt spotlamper.

Vi forstår godt hvis du er forvirret og derfor hjælper vi dig gerne med svar på alle dine spørgsmål. Vi sætte ”spot” på dit projekt og finder den rigtige spot løsning til dine rum.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar